Vad händer vecka 16? – 6A

Förra veckan arbetade vi med att skriva brev på engelska. Vi pratade om lämpliga sätt att börja och avsluta ett brev, och vi pratade om vad skillnaden är mellan ett formellt och ett informellt brev. Klassen började även så smått med att skriva på sina brev.

Vi kommer att fortsätta med brevskrivandet denna vecka och ni kommer även att få ut exempelbrev där ni tydligt kan se de olika uppläggen för formella/informella brev.

Vi kommer att arbeta med att finslipa/förbättra våra brev genom kompisbedömningen Two stars and a wish. Det innebär att ni tydlig ska formulera två saker som din kompis har gjort bra i sitt skrivande, och en sak du önskar att din kompis ska förbättra. Har ni en verklig mottagare till era brev får ni hemskt gärna posta dem!

På måndagens lektion kommer ni även att få information kring de nationella proven (del B och C) som genomförs under veckan. Vi genomför del B på onsdag och del C på fredag. Så spännande!!

 Leave a Reply