Arbete, läxor och beting åk 6 – v.7

Denna vecka kommer vi att börja förbereda oss för provet som vi har under vecka 10.

Vi har gått igenom samtliga kapitel i temat American History och ska nu ta oss an lite grammatik. Under vecka 7 arbetar vi med who och which. Vi kommer att ha gemensamma genomgång, arbeta i workbook samt med extra uppgifter som ni får ut på stencil. Då vi inte arbetar med någon text denna vecka, kommer ni inte heller att ha glosförhör nästa måndag. Er läxa till måndag vecka 9 är istället att se till att vara klara med uppgifterna på stencilen (who och which). Denna ska lämna in senast måndag 23/2!

På måndag ska 6A även skriva Ten minute writing och behöver alltså ha med dessa böcker till lektionen. Glöm inte att rätta orden från förra veckan!

Läxor v. 7

  • Måndag 6A och 6B – glosförhör My father’s sword (glosorna finns i tidigare inlägg).
  • Måndag 6A – rättat orden i Ten minute writing boken

 Leave a Reply