Arbete, läxor och beting v.49 – åk 6

Nu är det äntligen redovisningsdags! Ni kommer att f måndagens lektion på er att göra de sista finslipningarna på era power points samt träna på det ni ska berätta. 6A börjar sedan redovisningarna på tisdag och 6B på onsdag. Vilken ordning ni redovisar i bestäms genom lottning.

Er redovisning kommer att bedömas med matris och matrisen utgår från följande punkter:

  • Hur väl ni kan med sammanhang berätta om ert Sydafrikanska djur.
  • Hur väl ni behandlar ämnet.
  • Om ni kan prata bra med ett varierat ordförråd.
  • Ert engelska uttal.
  • Om ni använder språkliga strategier (ni vet det vi har pratat om om att inte använda svenska när man tappar bort ett ord utan istället säga det på ett annat sätt eller visa med kroppen vad man menar).

Jag ser mycket fram emot era redovisningar och tycker att det ska bli spännande att lyssna på er 🙂Leave a Reply