Arbete, läxor och beting v. 39 – 6B

Hej!

Här kommer lite information till er om hur vi kommer att arbeta med engelskan under vecka 39.

måndag gör vi klart det Self Test som vi påbörjade under vecka 38. Ni arbetade mycket bra med det sist! Vi kommer sedan att påbörja det nya arbetsområdet som heter Superheroes, och vi kommer tillsammans att gå igenom den pedagogiska planeringen för området.

Under resterande lektioner under veckan, onsdag och torsdag, kommer vi att arbeta med texten Sid the Superartist genom att lyssna på och läsa texten samt göra uppgifter i workbook. Workbookuppgifterna ska hinnas med under lektionerna, men om ni olika anledningar inte hinner (eller är sjuka) ska följande uppgifter vara klara till på fredag och i så fall lämnas i mitt fack: 1:17 och 2:17.

Vi har ingen läxa under vecka 39, men ni kommer att få glosor på texten Sid the Superartist som är läxa till måndag vecka 40.Leave a Reply